Informatii amenajari interioare utile

rulouriRulourile exterioare suprapuse sunt acele rulouri care se monteaza in partea exterioara a geamului sau usii pe care doriti sa o protejati de intemperii, mai precis in golul ferestrei, respectiv usii.

Rulourile de acest tip au caseta din PVC izolata si se adapteaza oricarui tip de tamplarie. Cele mai recomandate rulouri suprapuse sunt cele din aluminiu, care ofera o izolare fonica si termica foarte buna. Totusi, daca doriti sa platiti mai putin, puteti face o combinatia intre materiale, de exemplu intre PVC si aluminiu, astfel incat sa beneficiati de avantajele PVC-ului, dar si ale aluminiului.

Spre exemplu, rulourile din aluminiu nu se decoloreaza in timp, spre deosebire de cele din PVC, insa acestea din PVC ofera o izolare termica mai buna, chiar daca ambele tipuri de lamele (si cele de PVC, si cele din aluminiu) sunt umplute cu spuma poliuretanica.

Rulourile suprapuse ofera de doua ori mai multe beneficii decat rulourile simple, fiind bune si impotriva hotilor. Au o rezistenta mult mai mare decat un rulou simplu, indiferent ca este realizat din PVC sau aluminiu si protejeaza tamplaria de ploaie, viscol, grindina, zapada, vant si alte conditii meteorologice.

Toate elementele rulourile suprapuse sunt vopsite prin procedee specifice, astfel ca nu necesita intretinere mai deloc. Puteti totusi sa le mai stergeti de praf din cand in cand, insa rar, deoarece praful nu se va lipi de ele, datorita substantelor chimice cu care sunt tratate rulourile inainte de a fi livrate. Nu trebuie sa va temeti insa, pentru ca aceste chimicale intra direct in componenta elementelor ruloului si nu va afecteaza pe dumneavoastra absolut deloc.

Rulourile suprapuse sunt preferate de catre cei care au copii mici si doresc sa ii protejeze mai ales pe timpul iernii de raceli si gripe. Aceste rulouri permit montarea unei plase contra tantarilor, nu ocupa spatiu si ofera un design placut. Pot fi actionate manual sau electric, cu telecomanda. Daca aveti copii prin preajma, tineti telecomanda ascunsa de ei, deoarece isi pot gasi o noua jucarie in modalitatea de inchidere/deschidere a rulourilor exterioare de la ferestre si in timp acest lucru va duce la consumarea bateriei din telecomanda fara rost.

Rulourile suprapuse sunt usoare, chiar daca sunt formate din doua rulouri simple puse unul in spatele celuilalt. Atat PVC-ul, cat si aluminiul, sunt materiale de constructie usoare, si care ofera simplitate in manevrare.

Spre deosebire de alte tipuri de rulouri, rulourile exterioare suprapuse trebuie montate in acelasi timp cu tamplaria, constituind o parte integranta a sa.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: