Informatii amenajari interioare utile

Daca va doriti un sistem de automatizari porti batante, aflati faptul ca puteti sa il realizati chiar dumneavoastra, fara ca sa fie nevoie sa fi terminat o facultate cu profil tehnic.

Daca nu aveti un gard lung care sa inconjoare proprietatea, asadar nu aveti posibilitatea de a realiza un sistem de automatizari porti culisante, luati in considerare portile batante, pentru ca asigura in cele din urma acelasi confort.

Daca nu aveti nici un prieten de la care sa va informati ce fac specialistii atunci cand merg la un client pentru a-i verifica portile ce se doresc a fi automatizate, aflati ca primul lucru pe care il fac acestia este sa inspecteze portile si stalpii din laterala pentru a vedea daca merita sa se instaleze un sistem de actionare automata a portilor. Nu este cazul sa va cumparati porti noi, ci doar sa atasati un motoras si sa faceti legaturile electrice necesare. Cu alte cuvinte, orice poarta poate fi actionata electric, fie ca a fost cumparata azi, fie ca este functionala din 1950 sau chiar mai devreme.

Verificati care este distanta dintre poarta si locatia unde aveti centrala electrica si de asemenea ganditi-va la o modalitate de a masca acele cabluri care vor trece inevitabil de la poarta la centrala si de la centrala la poarta. Puteti sa le aveti suspendate, sau ingropate in pamant. Indiferent de ce metoda alegeti, trebuie sa aveti grija sa puteti ajunge la ele oricand, pentru a le repara, daca este cazul.

Daca stalpii laterali ai portilor nu sunt din beton sau ciment, ranforsati-i astfel incat sa poata sustine greutatea unor porti actionate electric. Dupa aceea, verificati balamalele dintre porti si stalpi. Actionarea automata a portilor trebuie sa se faca fara probleme, fara ca dumneavoastra sa trebuiasca sa coborati din masina ca sa va deschideti portile, cum se intampla in cazul portilor cu actionare manuala sau in cazul celor automate, insa montate gresit. Balamalele de jos trebuie sa fie de tip axial.

Veti avea nevoie si de actuatoare, pe care le puteti gasi in acelasi kit de instalare a unui sistem de automatizari porti batante, pe care va trebui sa il cumparati. Puteti realiza dumneavoastra componentele care sunt necesare, inclusiv motorasul de actionare a portilor, insa va va lua mai mult timp. De ce sa pierdeti timpul cand exista kituri de instalare de acest gen in magazine? Inainte de montarea actuatoarelor sistemului de automatizari porti batante, verificati sa aveti in jur de 10 cm intre marginea stalpului si axul portii.

 

Mai multe pe : http://www.automatizari-porti.org/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: