Informatii amenajari interioare utile

tamplarieMulti oameni au ales in ultimii ani sa isi schimbe ferestrele si usile din tamplarie de lemn in tamplarie de PVC. Dar cum se poate inlocui tamplaria de lemn si ce se intampla cu geamurile incastrate in tocurile de lemn? Despre acestea, in articolul de fata.

Tamplaria de PVC nu se poate monta peste o alta tamplarie, asadar vechea tamplarie de lemn va trebui demontata intr-un fel. Din pacate, geamurile nu se pot pastra, ele fiind inlocuite de asemenea cu geam termopan, care asigura o protectie mult mai buna impotriva poluarii fonice si de asemenea, o izolare termica mai buna.

Nu se poate masura ce dimensiune va avea noua tamplarie de PVC, pana ce tamplaria actuala nu va fi demontata. Asadar primul lucru care trebuie luat in considerare este demontarea vechii tamplarii. Aceasta operatiune se efectueaza de specialisti care si masoara cati milimetri trebuie sa aiba noile ferestre sau usi. Operatiunea de masurare, ca si cea de montare, sunt gratuite. Singurul lucru care costa de fapt este produsul in sine, ferestrele, respectiv usile de tamplarie PVC.

In ziua in care vi se demonteaza tamplaria veche vi se poate si monta noua tamplarie, deoarece mesterii cu mare experienta stiu deja cam care va fi noua dimensiune a ferestrelor sau usilor de tamplarie PVC. Si chiar daca nu este fix pe fix, stiu sa faca ajustarile necesare astfel incat sa nu trebuiasca sa stati cu tamplaria demontata o noapte sau chiar mai mult, pana ce tamplaria cea noua de PVC va fi gata.

Deci pentru a va monta tamplarie de PVC, mergeti la o firma specializata in montarea de ferestre si usi de tamplarie PVC si spuneti-le ca vreti sa va schimbati tamplaria. Acestia vor trimite un resprezentant care va inspecta vechea tamplarie si va face calculele necesare. Cand tamplaria de PVC va fi gata, vor veni cateiva mesteri (de obicei doi) pentru a monta noua tamplarie. Abia atunci vechea tamplarie de lemn va fi demontata, si tot in acea zi, tamplaria de PVC va fi montata. Acest lucru ajuta clientul sa nu stea o perioada lunga fara nici un fel de protectie intre locuinta si exterior.

Exista voci care spun ca este mai bine sa se demonteze tamplaria veche inainte, si abia apoi sa se faca masuratorile, dar acest lucru inseamna ca proprietarul casei sa stea un timp doar cu niste celofane puse in loc de geamuri, pana la venirea tamplariei PVC, si acest lucru il poate deranja.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: