Informatii amenajari interioare utile

copertineMaterialele din care sunt facute copertinele retractabile nu necesita in general ingrijire prea mare, insa nu strica niciodata sa le mai stergeti de praf, in special in timpul verii.

Producatorii copertinelor retractabile spun ca acestea nu necesita niciun fel de intretinere in privinta bratelor mobile si articulatiilor. Singurul component al copertinei care necesita atentie, si aceasta foarte rar, conform producatorilor, este panza sau materialul din care este facuta copertina. Cu alte cuvinte, nu este necesar decat sa aveti grija de materialul copertinei din cand in cand, nu sa ungeti articulatiile bratelor atunci cand considerati ca nu mai functioneaza corect.

In cazul in care ati lasat copertina deschisa pe timpul unei furtuni si sesizati un joc la unul din brate, nu incercati sa il reparati singur, mai ales daca aceasta se afla inca in garantie, deoarece ati putea pierde garantia. In schimb, comunicati cu firma de unde ati cumparat copertina, in speranta ca va vor trimite pe cineva sa o repare. Daca ati cumparat copertinele online, din alt oras, intrebati firma de unde le-ati luat de un service pentru copertine in orasul dumneavoastra. De fapt, ar trebui sa faceti acest lucru de la bun inceput, inca de dinainte de a le cumpara, pentru a fi sigur ca eventualele probleme cu copertina se vor rezolva repede.

Daca aveti o copertina actionata electric, intrerupeti alimentarea cu curent electric a copertinei, in timpul unei ploi. Daca ploaia este puternica, va trebui chiar sa strangeti copertina, pentru a nu fi aruncata la pamant de un vant prea puternic sau pentru a nu fi strapunsa de grindina.

Dupa o ploaie, copertina trebuie deschisa la maxim si lasata sa se usuce in acest fel. Nu incercati sa desprindeti panza de pe copertina pentru a o usca pe sarma.

Copertinele retractabile se simt cel mai bine atunci cand isi indeplinesc functia, adica atunci cand sunt intinse. Daca treceti printr-o perioada plina de ploi si furtuni, cautati un moment mai linistit al vremii si deschideti copertina, pentru ca nu este bine sa stea tot timpul stransa, luni de zile in sir. De altfel, dupa o ploaie, copertina trebuie deschisa obligatoriu pentru a i se scurge apa acumulata. Pentru a elimina acest risc al strangerii apei in copertina, folositi o copertina casetata, care se poate strange in timpul conditiilor meterologice extreme intr-o caseta de PVC, care o protejeaza de zapada, ploaie, vant si caldura excesiva. Nu lasati copertinele retractabile stranse dupa o ploaie, deoarece pot capata mucegai.

 

Vezi mai multe detalii aici : copertineretractabile.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: