Informatii amenajari interioare utile

Rulourile exterioare din PVC sunt varianta mai ieftina a rulourilor din aluminiu si sunt folosite in special pentru protectia ferestrelor impotriva luminii excesive, a frigului din timpul iernii si a infractorilor, care va pot intra in casa.

Rulourile din PVC sunt construite din diferite materiale pentru a-i oferi ruloului un grad mai mare de stabilitate si pentru a-i mentine, in acelasi timp, pretul scazut. Spre exemplu, rulourile care sunt create cu scopul principal de protectie impotriva hotilor sunt realizate din lamele de PVC, ultima dintre acestea fiind din aluminiu extrudat.

Lamelele pot avea dimensiunea de 35-37 mm, beneficiaza de o camera izolatoare, ce este umpluta cu aer pentru a asigura o izolare termica perfecta si vin in general in alb si maro.

Rulourile se pot crea in functie de necesitatile clientului, chiar si pentru suprafatele in unghi. Acesta este un lucru apreciat de catre cei care stau la casa in special si au ferestrele de la mansarda in unghiuri chiar si de 45°.

Rulourile din PVC pot fi actionate in mod automat sau manual cu snur sau panglica. Ele sunt realizate la dimensiuni standard, dar pot fi si customizate dupa cum doreste clientul. Cu toate acestea, suprafata maxima de executie este in general de 3.5 mp.

Rulourile exterioare din PVC se pot monta direct in tamplaria existenta sau in glaf, iar montajul trebuie facut de catre o persoana specializata. In general, compania de unde cumparati rulourile nu va pune la dispozitie si un tehnician, dar va poate recomanda cateva companii de constructii cu care sa lucrati. Sunt anumite companii insa care asigura montajul gratuit, dar pentru aceasta trebuie sa locuiti in acelasi oras cu compania de unde cumparati rulourile, cu alte cuvinte daca nu locuiti in Bucuresti, spre exemplu si comandati rulourile de la Oradea, sperand ca veti primi si un tehnician care sa le monteze.

Tinand cont ca rulourile de PVC se invart in jurul sumei de 37 EUR/mp, si ca oamenii sunt interesati in cele mai multe dintre cazuri de rulouri care sa acopere 8-10 mp, suma pe care o puteti plati se ridica in jur de 300-370 EUR. In aceste conditii, transportul este oferit in mod gratuit de majoritatea companiilor care vand rulouri exterioare, chiar si atunci cand este vorba de o livrare din Oradea in Bucuresti, spre exemplu.

Rulourile exterioare din PVC au o durata medie de folosire de circa 10 ani, insa pentru a atinge aceasta limita maxima, ele trebuie montate cu grija si de catre un profesionist.

Mai multe despre rulourile Scharx acceseaza site-ul nostru

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: