Informatii amenajari interioare utile

Asigurarea spatiilor de depozitare a fost intotdeauna o preocupare pentru comercianti si nu numai. Compania Kondor Invest va ofera solutia potrivita pentru a va securiza atat locul de depozitare cat si spatiul rezidential/comercial.
In cazul magazinelor axate pe domeniul vestimentar, aspectul exterior constituie intotdeauna un element major deoarece impactul vizual este cel care de cele mai multe ori influenteaza opinia posibililor clienti. Astfel, pentru a oferi  vizibilitate in interiorul centrului comercial, achizitionarea de grilaje reprezinta solutia.
Scharx va pune la dispozitie o serie de grilaje mobile ce se gasesc in diferite modele: grilaj tip retea romb, grilaj tip retea caramizi sau grilaj cu lamela perforata pentru ca alegerea dumneavoastra sa fie una potrivita si corespunzatoare spatiilor pentru care le achizitionati si daca doriti in mod special ca aerul sa continue sa circule in incinta pe care doriti sa o securizati.  
La cererea dumneavoastra exista si o gama de grilaje metalice care se pot vopsi in gama RAL si se folosesc in special pentru a inchide spatii foarte mari, inaltimea la care sunt confectionate  fiind de 6 metri fiind insa posibila si executarea unor comenzi de grilaje ce depasesc acesta inaltime. Actionarea acestora se poate face fie manual, fie cu motor cu buton simplu sau telecomanda.
Echipa Scharx va ofera servicii de montaj performante datorita personalului instruit, deoarece o montare de calitate a acestor grilaje prelungeste durata de functionare si siguranta in utilizare.
Informatii si detalii in ceea ce priveste oferta de grilaje, grilaje mobile si grilaje metalice, gasiti pe site-ul: www.scharx.ro iar pentru comenzi apelati oricand numerele de telefon: 0757.082.700 si 0757.082.717.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: