Informatii amenajari interioare utile

Personalizeaza-ti gradina

Societatea in care traim  este un mediu ce genereaza o agiatatie continua, locul de munca reprezinta un alt mediu de stres pentru fiecare dintre noi, iar singurul loc destinat recreerii, destinderii, il constituie propria locuinta. Iata de ce aceasta trebuie amenajata intr-un mod cat mai placut. Atunci cand cortina se ridica la teatru simbolizeraza inceperea piesei, tot asa este si in viata de zi cu zi , atunci cand ajungeti acasa lasati toti factorii care genereaza disconfortul si traiti din plin clipele alaturi de cei dragi intr-un spatiu care va reprezinta.

Gradina este o adevarata oaza de liniste si un mediu placut in care va puteti destinde. In mijlocul plantelor parfumate si viu colorate va trebui sa va construiti un loc sub care sa va adapostiti  de toate fenomenele meteorologice care va pot alunga in casa.

O terasa acoperita de o copertina colorata cu un interior bine decorat si structurat, incadrata de peisajul multicolor al gradinii  va deveni un adevarat loc de refugiu.

Pentru rezultatele cele mai bune va trebui sa cercetati si sa analizati in amanunt datele tehnice (dar utile) ce stau la baza alegerii unei copertine de calitate, care sa va protejeze atat de razele puternice ale soarelui, cat si de ploile torentiale de vara. De asemenea, o alta calitate pe care va trebui sa o intruneasca aceasta va fi rezistenta. Rafalele de vant, ploile torentiale, razele de soare foarte puternice, zapezile din timpul iernii vor contribui la degradarea si deteriorarea spatiului dumneavoastra de relaxare si la cheltuieli in plus pe care va trebui sa le faceti pentru reconstruirea propriului spatiu de „vacanta”.

Iata cateva caracteristici  esentiale de care trebuie sa tineti cont atunci cand investiti in decorarea  terasei de vara, alcatuita dintr-un sistem de protectie optim:

  • o structura simpla dar eficienta
  • aspect ergonomic
  • reglare
  • panza deosebit de rezistenta cu o garantie de mentinere a culorii (de o calitate superioara, destinata utilizarii in mediul exterior)
  • panza cu capacitate de filtrare
  • rezistenta la umezeala, protejata impotriva procesului de mucegaire si a celui de putrezire.
  • dotata cu senzori de vant ( care protejeaza impotiva rafalelor de vant, evitandu-se ruperea acesteia).

Toate elmentele de mai sus vor trebui luate in considerare atunci cand va decideti pentru ce tip de copertina sa optati. 

Vezi mai multe pe: http://www.scharx.ro/Copertine.html

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: