Informatii amenajari interioare utile

Daca raspunsul este da, inseamna ca este timpul de a face schimbari majore in cariera si in viata ta. Vei avea nevoie de mai multa libertate personala si profesionala. Poti deveni sigur de acest lucru daca te gandesti la noaptea de duminica inspre luni. Felul in care te simti in noptile de duminica, dezvaluie esenta relatiei tale cu locul de munca. Cum te simti: plin de groaza, gandindu-te la dimineata de luni? Nelinistit/a? coplesit/a? deprimat/a? esti mai nervos/a decat ai fost sambata seara? Daca da, este vorba de asa numita „criza de duminica noaptea”. Aceasta criza va oferi indicii despre relatia pe care o ai cu locul de munca actual, dar si despre ce ai putea schimba pentru a te simti mai fericit/a cu respectiva cariera. Iata mai jos posibilele surse ale crizei:
Iti faci griji ca o sa te plictisesti sau ca o sa ai o saptamana monotona?
Nu iti place atmosfera, cultura companiei sau oamenii din cadrul grupului tau de munca?
Esti coplesit de volumul mare de munca pe care trebuie sa il realizezi?
Daca te confrunti cu cele enumerate mai sus, e important sa descoperi nivelul crizei tale de duminica noaptea. Acesta, poate fi mai scazut sau mai ridicat. Chiar si cei care au slujbe stimulante si pe placul lor, se pot confrunta cu unele dintre aceste sentimente duminica seara. Dar, pentru unii dintre voi, criza este mult mai grava. In plus fata de insomnie, serile de duminica pot aduce certuri cu cei dragi, pierderea interesului fata de lucrurile care te bucura in mod normal si dificultati de concentrare. In acest caz, acesta stare de spirit de duminica noaptea ti-ar putea sugera ca este timpul sa se schimbe ceva in viata ta si sa redefinesti relatia actuala pe care o ai cu munca.
Este indicat sa nu ignori aceste sentimente, ele sunt importante si te avertizeaza cand ceva nu este in ordine cu locul de munca. Viata e prea scurta pentru a fi nefericit/a sau pentru a te simti neimplinit/a din punct de vedere profesional.

Vezi mai multe pe: http://www.jobproject.ro/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: